Termeni și condiții
Organizator

Evenimentul Imagine Timisoara Festival este organizat de Asociația Imagine Timisoara, numită în continuare Organizator.

Asociația Imagine Timisoara

CIF 41031713

Sediu social: Str. J. H. Pestalozzi, Nr. 22, Et. 1, Cam. 3, Timișoara, jud. Timiș, 300115

Înscrierea la eveniment

Procesul de înregistrare la eveniment are loc, contra cost (plata cu cardul), prin intermediul Ove.ro. Termenii și condițiile detaliate de utilizare a serviciului Ove.ro se pot consulta pe site-ul lor.

Contravaloarea biletelor achiziționate nu poate fi returnată decât în caz de forță majoră. În sensul prezenților Termeni și condiții, forța majoră reprezintă oricare dintre următoarele cazuri: anularea sau reprogramarea cu cel puțin o zi diferență a evenimentului pentru care a fost achiziționat biletul, spitalizare sau deces, cataclisme naturale sau proteste care împiedică desfășurarea evenimentului, precum și orice alt eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa, și a cărui apariție pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin acești Termeni și condiții.

Participanții sunt obligați să respecte regulamentele pe care Organizatorul le stabilește pentru buna desfășurare a evenimentelor.

Reduceri și promoții

Echipa Imagine Timisoara Festival își rezervă dreptul de a organiza periodic diverse promoții și campanii de reduceri la vânzarea de bilete pe parcursul perioadei de promovare a conferinței Imagine Timisoara Festival. Aceste campanii sunt comunicate ca atare publicului-țintă și nu vor fi neapărat făcute publice întregului spectru de audiență. Momentul lansării și închiderii fiecăreia dintre aceste campanii este la libera alegere exclusivă a echipei Imagine Timisoara Festival.

Contribuția ta

ITF este un proiect al Asociatiei Imagine Timisoara alături de prieteni și voluntari puși pe fapte mari. Împreună, dorim să creăm un prim eveniment memorabil, care să aducă arta fotografică mai aproape de privitor.

Te așteptăm cu drag să participi la concursurile Imagine Timisoara Festival!