Speakeri & Traineri
Roman Burlaca

Roman Burlaca este un regizor basarabean, născut la Chișinău. În doar doi ani, a devenit unul dintre cei mai bine cotați regizori de videoclipuri din România și cel mai bine cotat din Republica Moldova. A deschis o casă de producție numită „BR Films”, care are în portofoliu peste 200 de producții video (clipuri, spoturi). Colaborează atât cu artiști naționali, cât și internaționali.

Roman Burlaca face parte din proiectul Carla's Dreams încă de la începuturile acestuia, regizându-i practic toate videoclipurile. În toamna anului 2016, este nominalizat la videoclipul anului în România cu Carla's Dreams - "Te rog", precum și la Media Music Award 2016, reușind să-și adjudece premiul. În aceeași perioadă, reușește să bată recordul all-time de vizualizări pe Youtube România, acumulând cu videoclipul celor de la Carla's Dreams - “Imperfect” un milion de vizualizări în doar 23 de ore de la lansare.

Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este „Sub pielea mea” (85 de milioane de vizualizări), piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România, în 2016, în regia lui Roman.

A fost nominalizat pentru cel mai bun regizor, debut și best music video la câteva competiții din România, cât și din Republica Moldova. A primit diverse premii, printre care și „Omul Anului”, în Republica Moldova.

Portofoliu: