Speakeri & Traineri
Cătălin Anghel

"Fotografii au super-puteri. Putem să oprim timpul, să îl punem în ramă și să îl păstrăm acolo pentru totdeauna. Un fotograf oferă oamenilor posibilitatea de a călători în timp. Ori de câte ori te uiți la o fotografie, poți să te întorci în timp și să retrăiești în acel moment. Creativitatea nu are limite!"

Cătălin Anghel este un artist fotograf și foto-jurnalist profesionist de nunți, cu sediul în Timișoara, România. A găsit cel mai bun coechipier în persoana fratelui său, Adrian Anghel. Ei lucrează împreună, începând din 2014, într-un duo fotograf-videograf cunoscut sub numele de Anghel Brothers, creând amintiri minunate pentru cuplurile din întreaga lume.

Cătălin a pus bazele formării sale la Institutul de Fotografie din Dublin și și-a continuat educația prin intermediul mai multor cursuri și ateliere de lucru predate de nume grele din domeniul fotografiei și videografiei.

După ce s-a întors în țară în 2014, a simțit că locul de muncă din mass-media nu-i permitea să-și exprime pe deplin creativitatea, moment în care și-a lansat cariera independentă în fotografierea și filmarea de eveniment, fondând brandul propriu, Anghel Brothers, alături de Adrian. Cei doi artiști sunt foarte apreciați și respectați în comunitatea națională și internațională.

Anii de lucru ca jurnalist la televiziuni locale și naționale i-au modelat stilul fotografic. Lui Cătălin Anghel îi place să surprindă evenimentele într-un stil fotojurnalistic și folosește un stil strobist atunci când face fotografii de produs și de modă.

Cătălin Anghel este câștigătorul a numeroase premii naționale și internaționale de la toate concursurile importante la care a participat, organizate de: Fearless Photographers, WPS, MyWed, YPWP, WedInspire, WeddCamp. El a fost publicat de două ori de National Geographic. Prima sa expoziție cu fotografie de nuntă (30 lucrări) a avut loc la Salina Turda.

Pe lângă faptul că este un artist realizat, Cătălin Anghel este de asemenea un promotor foarte activ al cauzelor sociale legate de comunitatea. În 2014, a organizat un proiect de fotografie numit Fotocultura care a evidențiat orașul său natal, Timișoara.