Speakeri & Traineri
Ana Maria & Daniel Dumbravă

Ana și Daniel s-au cunoscut fix pe stradă, la început de ianuarie: el, în mijlocul unui proiect, agitat și pus pe treabă; ea, cu căștile în urechi, calmă și sigură pe sine. Așa au rămas până azi, într-o relație de peste 13 ani - el cutezător, ea echilibrată. Prieteni, îndrăgostiți, soț și soție, tată și mamă într-o continuă căutare a răbdării pentru cei doi băieți-cucuieți, Daniel și Ana au “supraviețuit” împreună, construind și menținând la cote decente un business de familie.

Fotografia lor de eveniment a luat naștere dintr-un orgoliu, care s-a dovedit a fi, ulterior, o decizie înțeleaptă atât pentru dezvoltarea lor, cât și pentru bucuria zecilor de clienți mulțumiți. Se pricep cel mai bine la oameni în momentele lor fericite. Logodna, nunta, botezul și derivatele acestor tipuri de evenimente îi scot cel mai bine în evidență, le pun în valoare curajul, munca, perseverența și aptitudinile foarte bune de socializare.

Nu se consideră fotografi înnăscuți, nu au rețete de succes sau ași în mânecă pe care îi scot la evenimente ca să reușească să tragă cadre minunate, ci pur și simplu sunt implicați 101% în ceea ce fac. Ana și Daniel le sunt foarte recunoscători tuturor oamenilor pe care i-au întâlnit și tuturor comunităților din care fac parte, simțind încontinuu o îmbunătățire a standardelor fotografiei din punct de vedere al artei, cât și al raporturilor dintre oameni.