Măsuri anti-Covid
PREVENIREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2 PE PARCURSUL DESFĂȘURĂRII IMAGINE TIMISOARA FESTIVAL
Ce măsuri de protecție implementează organizatorii ITF?

Pentru că în 2021 Imagine Timisoara Festival revine în format fizic, organizatorii iau toate măsurile de protecție impuse de legislația în vigoare pentru a preveni infectarea cu SARS-CoV-2 la locațiile de desfășurare a conferințelor, workshopurilor și târgului din cadrul celei de-a treia ediții a Imagine Timisoara Festival. Ne vom asigura de respectarea tuturor condițiilor impuse de autorități, pentru a crea un mediu sigur din punct de vedere sanitar pentru toți participanții.

Astfel:

  • La accesul în fiecare incintă de festival se va efectua un triaj epidemiologic. Persoanele care prezintă temperatură ce depășește 37.3 grade Celsius sau care vor refuza măsurarea temperaturii nu vor avea permisiunea de a intra în incintă.
  • Punem la dispoziția participanților multiple safe corners, de unde se vor putea aproviziona cu măști respiratorii de unică folosință și puncte de dezinfectare a mâinilor, precum și containere pentru a arunca măștile folosite în mod conform cu normele sanitare.
  • Aranjarea locurilor în sală va ține cont de respectarea distanței obligatorii de 2 m între participanți.
  • Nu se va permite accesul la festival pentru persoanele care prezintă semne și simptome de infecție respiratorie.
Care sunt condițiile pe care trebuie să le respecte participanții?

Echipa de organizare a Imagine Timisoara Festival face apel către fiecare participant la eveniment să respecte măsurile de protecție impuse de legislația în vigoare pe tot parcursul participării.

Astfel, rugăm fiecare spectator:

  • Să poarte masca de protecție (medicală sau non-medicală) pe toată durata festivalului. Purtarea se va face în mod corect, astfel încât masca să acopere nasul și gura.
  • Să respecte distanța de 2 m față de persoanele din jur, cu excepția membrilor aceleiași familii și a grupurilor de până la 3 persoane.
  • Să permită organizatorilor măsurarea temperaturii la accesul în incinta de festival.
  • Să nu pătrundă în incintă dacă prezintă simptome de infecție respiratorie acută.
  • Să respecte indicațiile organizatorilor privind ocuparea locurilor și să nu schimbe așezarea scaunelor.
  • Să își dezinfecteze mâinile la intrarea în sala de eveniment.

Pentru orice lămuriri suplimentare legate de măsurile anti-Covid pe care le luăm la Imagine Timisoara Festival, ne puteți scrie oricând la adresa de email a echipei și vă răspundem cu drag.