Agendă
Conferințe
weimagine
Fotografie de nuntă și eveniment

În 2021, ne-am propus să demonstrăm că fotografia de eveniment nu a murit odată cu pandemia, ci a evoluat și s-a adaptat. Secțiunea WeImagine vă aduce față în față cu personalități internaționale, multipremiate, din domeniul fotografiei de nuntă. Îi veți putea cunoaște în cadrul workshop-urilor și masterclass-urilor ITF WeImagine pe Victor Lax, Cafa Liu, Elena Haralabaki și mulți alții.

Agendă WeImagine

youimagine
Fotografie non-wedding

Fotografia newborn, fotografia de stradă, de peisaj, cea realizată cu dispozitive mobile, fotografia glam-fashion și cea de produs - fiecare în parte este o lume fascinantă cu reguli proprii. Descoperiți tehnicile de bază și secretele domeniului de la nume îndrăgite din fotografia autohtonă, în cadrul secțiunii YouImagine.

Agendă YouImagine

vimagine
Videografie

O doză proaspătă de inspirație, la pachet cu tehnici și viziune videografică, vă așteaptă în cadrul secțiunii VImagine a ITF. Veți putea învăța toate skillurile de care aveți nevoie în 2021 și după, de la specialiști renumiți în domeniu, în cadrul workshop-urilor și masterclass-urilor de videografie pe care vi le-am pregătit.

Agendă VImagine